Wegens de extreme drukte kunnen de huidige productie- & levertermijnen oplopen tot 20 werkdagen. Bestel dus tijdig.

Gepersonaliseerde mondkapjes laten maken voor je bedrijf

Je hebt het ook wel al gezien. Mondkapjes zijn sinds het ontstaan van de coronacrisis niet meer uit het straatbeeld weg te denken en dat zal nog lange tijd zo blijven. Ze komen in allerlei kleuren en ontwerpen.

Gepersonaliseerde mondkapjes laten maken voor je bedrijf is daarom een slimme vorm marketing & subtiele reclame.

Daarnaast bescherm je klanten en medewerkers met je eigen gepersonaliseerde mondkapjes.

Net zoals men tientallen t-shirts of truien in hun kast hebben liggen, zijn ook mondkapjes ondertussen een vast onderdeel geworden van onze garderobe en outfit.

Als bedrijf kun je hier dus slim op inspelen en extra visibiliteit creëren. Je kan via comfortmaskers.com eenvoudig gepersonaliseerde mondkapjes aanvragen voor je bedrijf en deze uitdelen aan medewerkers, personeel en klanten, maar je kan ze evengoed ook zelf doorverkopen als een vorm van merchandising.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde mondkapjes met eigen logo

De mogelijkheden voor het ontwerp van jouw gepersonaliseerde mondkapjes zijn eindeloos, maar als bedrijf is het zeer interessant om je mondkapjes te personaliseren met je logo.

Op die manier geef je jouw logo extra zichtbaarheid en zullen je medewerkers niet alleen met je logo rondlopen in het bedrijf, maar zullen bijvoorbeeld je klanten ook je logo zichtbaarheid geven in onder andere het straatbeeld en in winkels.

Gepersonaliseerde mondkapjes met eigen logo zijn een goedkope vorm van reclame. Het enige wat je ons dient te bezorgen is jouw logo in hoge resolutie en wij doen de rest.

Heb je een voorkeur qua kleuren of patronen? Ook dat is geen probleem. Stuur ons gerust de volledige huisstijl van je bedrijf door en onze getalenteerde designers zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde mondkapjes volledig aansluiten bij de stijl en sfeer van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde herbruikbare mondkapjes zijn de meest budgetvriendelijke oplossing op lange termijn

Ieder bedrijf of onderneming dat mondkapjes wil gebruiken, kiest het best voor gepersonaliseerde herbruikbare mondkapjes.

Door de herbruikbare mondkapjes op hoge temperatuur te wassen, kunnen deze meermaals gebruikt worden (tot minimaal 30 wasbeurten).

Omdat we op langere termijn mondkapjes zullen moeten blijven gebruiken in het dagelijkse leven en op de werkvloer, zijn herbruikbare mondkapjes een veel efficiëntere oplossing dan wegwerpmaskers.

Dit is namelijk veel milieuvriendelijker en een pak beter voor je portemonnee.

Vraag blijvend een offerte aan en reken zelf maar eens uit hoeveel je jaarlijks kan besparen door te kiezen voor onze gepersonaliseerde herbruikbare mondkapjes in plaats van de wegwerpmaskers.

Offerte aanvragen

Voordelen van gepersonaliseerde mondkapjes laten maken

Bescherm je klanten en medewerkers door gepersonaliseerde mondmaskers te laten maken. Onze mondkapjes zijn een slimme marketingtool & subtiele reclame voor jouw bedrijf, maar hebben ook nog tal van andere voordelen:

  • Kwalitatieve & unieke, herbruikbare gepersonaliseerde mondkapjes
  • Wasbaar op 60°C (minimaal 30 wasbeurten)
  • Budgetvriendelijker dan wegwerpmondkapjes
  • Comfortabel in gebruik, met elastiekjes voor de oren
  • Hypoallergene stoffen die de huid niet irriteren
  • Ook beschikbaar in kinderformaten
  • Ook beschikbaar met extra filtervakje
  • Ook beschikbaar met lintjes in plaats van elastiekjes
  • Ademend, sneldrogend en zeer absorberend
  • Al vanaf 100 stuks personaliseerbaar

Let op: dit zijn geen medische mondkapjes. We raden daarom aan deze mondkapjes enkel voor commerciële/persoonlijke doeleinden te gebruiken.

Offerte aanvragen

Waarom gepersonaliseerde mondkapjes laten maken?

Omwille van de uitbraak van het Coronavirus zijn persoonlijke hygiëne, gezondheid en degelijk beschermingsmateriaal meer dan ooit een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Er zullen in de toekomst ook steeds meer en meer publieke plaatsen zijn waar het dragen van een mondkapjes wordt verplicht, of op zijn minst wordt aangeraden.

Mensen zullen in de toekomst dus ongetwijfeld meerdere (gepersonaliseerde) mondkapjes hebben, net zoals bij t-shirts of ondergoed het geval is.

Door te investeren in gepersonaliseerde mondmaskers in de huisstijl van jouw bedrijf toon je niet alleen dat je de gezondheid van jouw personeel en klanten wilt beschermen, het is ook een dankbare vorm van marketing.

Jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam zullen namelijk zichtbaar worden gedragen op verschillende plaatsen. Daarenboven geeft het je als bedrijf een extra professionele uitstraling.

En niet te vergeten: op de langere termijn zijn gepersonaliseerde mondkapjes een stuk budget- en milieuvriendelijker dan wegwerpmondkapjes.

Win-win dus.

Offerte aanvragen

Hoe worden onze gepersonaliseerde mondkapjes gemaakt?

De gepersonaliseerde mondkapjes zijn gemaakt uit polyester, katoen en/of microvezel, hebben elastiekjes of lintjes voor de oren (en indien dit specifiek wordt gevraagd optioneel ook een extra filtervakje vooraan).

Alle mondkapjes worden geproduceerd met stoffen met een OEKO TEX certificatie, bij (familie)bedrijven binnen de Europese Unie, wat betekent dat de stof hypoallergeen is en de huid niet irriteert.

Je kunt de mondkapjes tot 60°C in de wasmachine wassen en tot minimaal 30x hergebruiken.

Deze mondkapjes kunnen in geen enkel geval gebruikt worden ter vervanging van chirurgische of FFP2 maskers, maar hebben vooral als doel om anderen rondom u te beschermen. Het dragen van een gepersonaliseerde mondkapjes biedt geen garantie om niet besmet te worden en dient ook ten allen tijde gecombineerd te worden met het respecteren van de social distancing. Ook voldoende persoonlijke hygiëne, zoals het regelmatig wassen van de handen met zeep, blijft steeds een noodzaak.

* De afgebeelde mondkapjes op deze pagina dienen enkel ter illustratie

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde mondkapjes laten maken met gratis ontwerp

Gepersonaliseerde mondkapjes ontwerpen is een uitdaging waar tot op heden weinig grafisch ontwerpers echt ervaring mee hebben. Het is daarnaast ook belangrijk dat de mondkapjes in lijn liggen met de huidige huisstijl van je bedrijf.

Daarom zullen wij je met plezier ondersteunen en bieden we gratis onze expertise aan om voor jou een mondkapjes te ontwerpen dat mensen ook effectief zullen dragen, waardoor ze subtiel jouw merk zullen uitstralen.

Je kan via comfortmaskers.com eenvoudig en snel jouw eigen gepersonaliseerde mondkapjes laten maken met gratis ontwerp.

Vraag vandaag nog je offerte aan.

Offerte aanvragen

Hoe kan je zelf mondkapjes laten personaliseren voor je bedrijf?

Mondkapjes laten personaliseren voor je bedrijf is zeer eenvoudig. Het enige wat we van jou nodig hebben is een logo (of andere elementen) in hoge resolutie en een omschrijving/voorbeelden van je huisstijl.

Onze grafische ontwerpers gaan dan voor jou aan de slag en maken voor jou een ontwerp + mockup.

Wat jou dan nog rest is de keuze maken welk ontwerp je het meeste aanspreekt en ons doorgeven welk aantal je nodig hebt, zodat er een definitieve offerte kan worden opgesteld.

Na het goedkeuren van het ontwerp en de offerte, volgt de factuur. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, kunnen je gepersonaliseerde mondkapjes al door naar de productie.

Je kan door ons dus gerust en zonder zorgen mondkapjes laten personaliseren voor je bedrijf.

Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Offerte aanvragen