Wegens de extreme drukte kunnen de huidige productie- & levertermijnen oplopen tot 20 werkdagen. Bestel dus tijdig.

Gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca, al vanaf 100 stuks.

Je hebt het ook wel al gezien. Mondmaskers zijn sinds het ontstaan van de coronacrisis niet meer uit het straatbeeld weg te denken en dat zal nog lange tijd zo blijven. Ze komen in allerlei kleuren en ontwerpen.

Gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca is daarom een slimme vorm marketing & subtiele reclame.

Daarnaast bescherm je klanten en medewerkers met je eigen gepersonaliseerde mondmaskers.

Net zoals men tientallen t-shirts of truien in hun kast hebben liggen, zijn ook mondmaskers ondertussen een vast onderdeel geworden van onze garderobe en outfit.

Met je horeca-zaak kun je hier dus slim op inspelen en extra visibiliteit creëren. Je kan via comfortmaskers.com eenvoudig gepersonaliseerde mondmaskers laten maken voor de horeca en deze uitdelen aan medewerkers, personeel en klanten, maar je kan ze evengoed ook zelf doorverkopen als een vorm van merchandising.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde mondmaskers met eigen logo laten maken

De mogelijkheden voor het ontwerp van gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca zijn eindeloos, maar als horeca-zaak is het voornamelijk zeer interessant om je mondmaskers te personaliseren met je logo.

Op die manier geef je jouw logo extra zichtbaarheid en zullen je medewerkers niet alleen met je logo rondlopen in de zaak, maar zullen bijvoorbeeld je klanten ook je logo zichtbaarheid geven in onder andere het straatbeeld en in winkels.

Gepersonaliseerde mondmaskers met eigen logo laten maken is een goedkope vorm van extra reclame maken. Het enige wat je ons dient te bezorgen is jouw logo in hoge resolutie en wij doen de rest.

Heb je een voorkeur qua kleuren of patronen? Ook dat is geen probleem. Stuur ons gerust de volledige huisstijl van je bedrijf door en onze getalenteerde designers zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde mondmaskers volledig aansluiten bij de stijl en sfeer van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde herbruikbare mondmaskers zijn de meest budgetvriendelijke oplossing op lange termijn

Iedere horeca-zaak die mondmaskers moet gebruiken, kiest het best voor gepersonaliseerde herbruikbare mondmaskers.

Door de herbruikbare mondmaskers op hoge temperatuur te wassen, kunnen deze meermaals gebruikt worden (tot minimaal 30 wasbeurten).

Omdat we op langere termijn mondmaskers zullen moeten blijven gebruiken in het dagelijkse leven en voornamelijk ook in de horeca, zijn herbruikbare mondmaskers een veel efficiëntere oplossing dan wegwerpmaskers.

Dit is namelijk veel milieuvriendelijker en een pak beter voor je portemonnee.

Vraag blijvend een offerte aan en reken zelf maar eens uit hoeveel je jaarlijks kan besparen door te kiezen voor onze gepersonaliseerde herbruikbare mondmaskers in plaats van de wegwerpmaskers.

Offerte aanvragen

Voordelen van gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca

Bescherm je klanten en medewerkers door gepersonaliseerde mondkapjes te laten maken. Onze mondmaskers zijn een slimme marketingtool & subtiele reclame voor jouw bedrijf, maar hebben ook nog tal van andere voordelen:

  • Kwalitatieve & unieke, herbruikbare gepersonaliseerde mondmaskers
  • Wasbaar op 60°C (minimaal 30 wasbeurten)
  • Budgetvriendelijker dan wegwerpmondmaskers
  • Comfortabel in gebruik, met elastiekjes voor de oren
  • Hypoallergene stoffen die de huid niet irriteren
  • Ook beschikbaar in kinderformaten
  • Ook beschikbaar met extra filtervakje
  • Ook beschikbaar met lintjes in plaats van elastiekjes
  • Ademend, sneldrogend en zeer absorberend
  • Al vanaf 100 stuks personaliseerbaar

Let op: dit zijn geen medische mondmaskers. We raden daarom aan deze mondmaskers enkel voor commerciële/persoonlijke doeleinden te gebruiken.

Offerte aanvragen

Waarom gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca?

Omwille van de uitbraak van het Coronavirus zijn persoonlijke hygiëne, gezondheid en degelijk beschermingsmateriaal meer dan ooit een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Er zullen in de toekomst ook steeds meer en meer publieke plaatsen zijn waar het dragen van een mondmasker wordt verplicht, of op zijn minst wordt aangeraden.

In horeca-zaken is dit reeds het geval.

Mensen zullen in de toekomst dus ongetwijfeld meerdere (gepersonaliseerde) mondmaskers hebben, net zoals bij t-shirts of ondergoed het geval is.

Door te investeren in gepersonaliseerde mondmaskers in de huisstijl van jouw zaak toon je niet alleen dat je de gezondheid van jouw personeel en klanten wilt beschermen, het is ook een dankbare vorm van marketing.

Jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam zullen namelijk zichtbaar worden gedragen op verschillende plaatsen. Daarenboven geeft het je als horeca-zaak een extra professionele uitstraling.

En niet te vergeten: op de langere termijn zijn gepersonaliseerde mondmaskers een stuk budget- en milieuvriendelijker dan wegwerpmondmaskers.

Win-win dus.

Offerte aanvragen

Hoe worden onze gepersonaliseerde mondmaskers gemaakt?

De gepersonaliseerde mondmaskers zijn gemaakt uit polyester, katoen en/of microvezel, hebben elastiekjes of lintjes voor de oren (en indien dit specifiek wordt gevraagd optioneel ook een extra filtervakje vooraan).

Alle mondmaskers worden geproduceerd met stoffen met een OEKO TEX certificatie, bij (familie)bedrijven binnen de Europese Unie, wat betekent dat de stof hypoallergeen is en de huid niet irriteert.

Je kunt de mondmaskers tot 60°C in de wasmachine wassen en tot minimaal 30x hergebruiken.

Deze mondmaskers kunnen in geen enkel geval gebruikt worden ter vervanging van chirurgische of FFP2 maskers, maar hebben vooral als doel om anderen rondom u te beschermen. Het dragen van een gepersonaliseerde mondmaskers biedt geen garantie om niet besmet te worden en dient ook ten allen tijde gecombineerd te worden met het respecteren van de social distancing. Ook voldoende persoonlijke hygiëne, zoals het regelmatig wassen van de handen met zeep, blijft steeds een noodzaak.

* De afgebeelde mondmaskers op deze pagina dienen enkel ter illustratie

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca, met gratis ontwerp

Gepersonaliseerde mondmaskers ontwerpen is een uitdaging waar tot op heden weinig grafisch ontwerpers echt ervaring mee hebben. Het is daarnaast ook belangrijk dat de mondmaskers in lijn liggen met de huidige huisstijl van je bedrijf.

Daarom zullen wij je met plezier ondersteunen en bieden we gratis onze expertise aan om voor jou een mondmasker te ontwerpen dat mensen ook effectief zullen dragen, waardoor ze subtiel jouw merk zullen uitstralen.

Je kan via comfortmaskers.com eenvoudig en snel jouw eigen gepersonaliseerde mondmaskers voor de horeca laten maken,met gratis ontwerp.

Vraag vandaag nog je offerte aan. Reeds personaliseerbaar vanaf 100 stuks.

Offerte aanvragen

Hoe kan je zelf mondmaskers laten personaliseren voor je bedrijf?

Mondmaskers laten personaliseren voor de horeca is zeer eenvoudig. Het enige wat we van jou nodig hebben is een logo (of andere elementen) in hoge resolutie en een omschrijving/voorbeelden van je huisstijl.

Onze grafische ontwerpers gaan dan voor jou aan de slag en maken voor jou een ontwerp + mockup.

Wat jou dan nog rest is de keuze maken welk ontwerp je het meeste aanspreekt en ons doorgeven welk aantal je nodig hebt, zodat er een definitieve offerte kan worden opgesteld.

Na het goedkeuren van het ontwerp en de offerte, volgt de factuur. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, kunnen je gepersonaliseerde mondmaskers al door naar de productie.

Je kan door ons dus gerust en zonder zorgen mondmaskers laten personaliseren voor je horeca-zaak.

Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Offerte aanvragen